Svar tack!

Valet och kvalet gåstol eller inte ? Dela gärna med er av erfarenheter och vad ni tycker!

Och när fan brukar man byta till sittdelen i vagnen.?
Lexie vägrar ligga i vagnen om hon inte ska sova.
Hon tycker det är skittråkigt.
Hon är snart 5mån och jag funderar på att byta runt 5-6månader.
Just nu sitter hon ju mest i bärselen och vagnen används typ aldrig.
Har använt vagnen 2gånger på treveckor och bärselen används varje dag när vi går långprommis.





KOMMENTERA gärna :)

Kommentarer
Postat av: Sandrah, Colins mami

Jag har valt att inte ha gåstol Colin kan gå när vi håller honom i händerna och kryper så det känns onödigt sådär :P Sen bytte vi till sittdelen redan vid 4 månader eftersom Colin vägrade ligga. Man kan ju faktiskt ha liggdelen liggandes med och halvsittandes och han har älskat det från första stund. Lägg en kudde i huvudändan på vagnen nu i liggdelen så kan hon vara med och se lite över kanten och prova:) Men som sagt det går ju fortfarande att lägga ner sittdelen platt i ryggen med. Det är ju inte kallt ute så det gör ju inget att det är lite mer öppet, man kan ju spänna fast henne så hon inte rammlar ur!

2010-07-27 @ 23:25:17
URL: http://sandrahipdate.blogg.se/
Postat av: Fia

Vi valde att ha gåstol och ångrar det inte ett dugg..Ibland har man inte möjlighet att hålla kolla varenda minut när dom är på golvet,och babysittern blir ju för liten till slut,så gåstolen var guld värd många gånger.Liam kunde åka runt bäst han ville utan at man behövde va rädd att han gjorde illa sig på nå vis.Det enda man kan tänka på sen när dom väl börjar försöka gå är att oftast vill dom gå på tårna för att dom suttit i gåstolen,då använder dom tårna för att skjuta på fart.Gick dock bra för liam bara han kom på att man kunde sätta ner hela foten..men jag skulle absolut rekomendera gåstol.Dom får ju lite mer frihet med den när man slipper hålla i dom.Vi bytta till sittdelen ganska sent tror jag..var nog vid 6,5-7mån.

2010-07-28 @ 09:01:59
URL: http://zophiaa.blogg.se/
Postat av: M

Om hon inte vill ligga ner så är det väl bara att byta och prova med sittdelen. Den kan du väl lägga i liggläge sen om hon ska sova. Dom vill ju vara med mer och mer ju äldre dom blir. Tycker du ska prova med sittdelen jag =)

Och angående gåstol så tycker jag också du kan prova en sån. Min pojk är lite över 7 månader och han älskar den, han fullkomligt susar fram i rummen... =)

Prova dig fram och se vad som är bäst för just er. Och om inte gåstolar va nå bra för barn så skulle dom inte säljas heller!

Lycka Till =)

2010-07-28 @ 12:25:39
Postat av: Emelie

Jag bytte til sittdel när Klara var 5 månader. vi hade kunnat byta tidigare också. För hon gillade inte att ligga när hon var pigg, bara när det var sovdags. Och gå stol tycker jag ni ska skaffa :) akta fossingarna på hundarna bara när lexie kommer fara fram i stormfart. :)

2010-07-29 @ 01:15:09
URL: http://lillararaklara.blogg.se/
Postat av: Sandrah, Colins mami

Hehe nej då vi ska inte ha fler barn ännu :)

2010-07-29 @ 22:17:49
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: crazyangel [mamma till milton&viggo]

vi bytte till sittdel vid 4 månader, man kan ju ändå ha den i liggläge lixom.



gåstol är toppen. ända nackdelen jag kan komma på är att dom kan gå på tå sen, men man får ha en bra balans där.

2010-07-30 @ 22:44:33
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: Anna Johansson

När hon inte vill ligga i vagnen längre så är det bara att ta fram sittdelen. Lucas började sitta redan vid 4 månader för då hade han vuxit ur liggdelen.



Gåstol? Ja varför inte. Lucas har en som han sitter i dagligen, han rör sig inte så mycket framåt, men dom utvecklar balans och lär sig att röra sig fram och bak utan att vi ska hålla dom i händer och dyligt, vilket i sin tur skonar våra ryggar!



Hoppas skruttan blir bättre snart!

2010-07-31 @ 23:19:26
URL: http://www.mrsjohansson.blogspot.com
Postat av: angelica

gåstol är toppen tycker jag,roligare än att bara va på golvet å lära sig ta sig fram sj,och du kan byta till sittvagn nu bytt vid 4 mån till alla mina och har inte vart nå problem,kan ju ha halv liggandes..kram på dig å hoppas allt går bra!

2010-08-02 @ 19:16:42
URL: http://davinekevinelias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0