Lovely day

Yes min morgon började med en härligt långpromenad med Devil.
Engla har varit hoss Ola ett par dagar och har ett helt hus med gräsmatta och Ola för sig själv
vilket hon trivs utmärkt med hehe :D
Så glad att hon har någon hon kan vara med hon verkar inte alls trivas hoss oss längre då hon hon och Devil inte kommer överens.
 Dom ryker ihop och slåss ett par gånger varje dag :/
 Men hon älskar ju sin Ola och han henne så det är bra att hundarna får vila lite fr¨n varanda.
Och idag kommer Zeb med husse hem så himla kul har saknat han så mycket!




Ja annars rullar allt på som vanligt här hemma :) Ska städa idag sen måste jag försöka få en tvättid var ju en vecka sen sist. Men men ska snabbstäda nu sen blire Sandviken med mamma har inte träffat henne på ett par dagar nu..



Engla

Älskar dig min terror hund!

Jobbig dag

Herregud imorsse vaknade vi rutn sju och klev upp vid åtta.
 Jag och hundarna tog en promenad med husse lämnade av han vid jobbet.
 Det var kallt ute jag gick där med världens största dunjacka (såg ut som en köttbulle på två ben)
.Efter typ en timme var vi hemma gav vovvar frukost sen började jag att sortera alla husses kläder och hänga in dom i gaderoben.
Och ja...Det tog sina timmar,
Ringde och skrämde upp mamma för att åka å hämta en sängstomme (Malm 160 cm).
Var hem och satte upp den och voila! vi fick ett sovrum´och utan husses kläder på golvet ;).

Så här bor jag när jag sover:

Sen drog husse med hans mamma och hämtade en tv  den ser ut så här men dvd förstärkare å sånt tjaffs får inte bli ikopllade förns imorgon,Ser lite tomt utan men bara för att det inte klart än saker ska ställas dit å andra ska flytta :P

....


Så efter helgen ska allt vara klart typ :) Bilder kommer på köket och datarumet eller va vi ska kalla det ;)


Men nu lär ja steka köttbullar se ya!
Imorgon blire skoter :)

tv

Idag har jag varit duktig och städat diskat och hängt undan Cs kläder. Sen har jag varit på två skapliga promenader med odjuren :) . Och imorgon har jag tvättstugan. Blir kanon :)

Snart ska jag åch mamma åka iväg en sväng å hitta på nått. Har väntat på connys mamma hela dan typ för att hon skulle komma med maten hon har handlat.. Nu orkar jag inte vänta mera så.

Idag kanske vi ska köpa ny Tv en 47tum  :D :D hoppas hoppas...



Men nu ska ja klä på mig och börja gå mot mamma...

Hejsvejs

Lunchdgs

Hej hej såg precis att de är ju dags att äta snart :) Fins kålpuddingkvar som jag ska äta de är så jävla gott!
Devil ligger här å snarkar efter våran promenad.Engla är med Ola hehe han kom och hämtade henne igår och hon blev överlycklig...
C ringde och väckte mig imorsse och pratade om tv fast jag minns inte vad han sa. Men hur många lägger sånt på minnnet när man nyss vaknat :P Älskar dig min sötnos.

Sittter å funderar på vad jag ska skriva...Skulle verkligen behöva färga håret det ser hemskt ut och C skulle behöva klippa sitt..
MAMMMA hjälp haha ;)

Idag händer det nog inte mkt efter maten blir det långpromenad med lilla Devil.

Helgen

Aa tänkte skriva lite kort om helgen som varit...
I fredags blev det bubbelpool å bastu i ett mindre "spa" med C och Rickard å fyra andra pojkar det var iaf jätte kul. Men jag blev skitfull å C åxå hehe . Sen började två pojkar bråka om kalsonger så vi tröttnade å ringde efter skjuts. bBlev nån slags efterfest hoss Håkanssson men vi tröttnade och gick hem.

I lördags var jag på barnkalas :D Kim fyllde fyra och jag hade lovat han att komma. Var och köpte en massa saker till han . Spidermanlinne spiderman kallingar små bilar godis trumsett(för att jävlas med hans pappa) och så var de nå mer men minns inte allt. Han blev överlycklig och jag fick leka med bilar på bilmattan jättelänge :)
Han skulle visa på kort hur glad han blev för linnet men som vanligt funkar inte blogg.se som det ska :@ ..vissa bilder kan helt enkelt inte laddas upp..



Det var ju alla hjärtans dag åxå så då måste man vara extra gullig hehe C fick en sån där miranda nalle av mig den var as fin!
Och jag fick blommor :D

Ja den bilkden funkade iaf.. Hmf!



Nu måste ja faktiskt skynda mig på ska vara på C s jobb klockan tolv för jag är bjuden på lunch av hans pappa....Så får jag träffa Zeb :D:D Saknade gose gris :) Ska nog ta hem honom i helgen *hoppas*


Men men skriver sen

Äntligen

Fan vad skönt att ha tillbaka internet :D ...

Igår tog ja å älsklingen skotern på en tur :D Vi åkte runt tre upp till stugan och grillade korv på vägen tillbaka pekar älsklingen på något och när jag vänder på huvudet står tre älgar! och tittar på oss högst tio meter ifrån. Det va läskigt samtidigt som de va coolt det är sällan man ser älg och dessutom tre. Vi stannade skotern och jag klev av och tog av brillorna kollade på älgarna och sa hej till dom hehe plockade upp telefonen och precis när jag ska knäppa så drog dom FAN! Alltså det var sjukt hur nära dom var . De va ruggigt coolt. Ena älgen lyckades halvt fastna på ett suddigt kort. Då hade man önskat att Emma var med  sin kamera....
A nog om älgarna nu lederna var jättefina ända till stugan och det gick skitfort dit. Tog en längre väg hem sen. Hade iaf en underbar dag med mitt hjärta :D
Bild på älgen kommer sen då det funkar att ladda upp!


Idag är bastu bubbelpool och sånt inplanerat med C Rickard och nå kompisar till han.
Blir lite alkohol åxå tror jag fan längesen man drack nu :O Men med mi8n tur drunknar jag i bubbelpoolen eftersom det är fredag den 13 :D


Nu lär ja fixka lite innan jag ska till stan och sola...


Hörs

Låna dator

Passar på återigen att låna lite av niklas internet ;) ... C är hemma och spikar internet kabel hehe. I söndags var vi ut på skotern en sväng (till trollriket och sen till Håkan på kaffe) C bakade med skotern och visade vad man ska köra :D




Hämtade våran lillkise i helgen åxå Dino en riktig gangster med noll hänsyn till mig och C han hoppar klöser biter och klänger. Men kattungar e ju alltid så söta.



Sandras syskon barn är här Kevin och Elias så söta :D Elias sälllskapade mig här vid datorn




Lägenheten börjar bli klar och det blir bara mysigare och mysigare. Men kom precis på att jag måste fan hem nu ska iväg till köpis en sväng ...

Förhoppningsvis är internet hemma klart också..


Och kanske Engla har kommit hem åxå hon har varit med Ola två nätter. Idag hade dom två gått från Stigslund till Hagaström och imorgon skulle Ola komma förbi och ta ut henne i skogen. Bra med avlastning ibland och dom trvis ihop dom där två hehe..


Men nu lär ja kila hem
hejsvejs ;)

Rörigt

Är hoss niklas med Sandra nu. Tänkte jag skulle hinna skriva några rader. Flytten har gått bra och idag görs det sista med rusten *puh* är rörigt som fan just nu. C började jobba idag igen så nu kommer mina dagar gå åt till att plocka med alla grejer. Men fan vad fint det kommer bli :)




Ska käka mat från donken snart :) Bara niklas kommer nångång han är så jävla seg.
Sen ska jag lagom hem och göra mat igen för då kommer min skatt hem från jobbet ;)
Hade tänkt få in alla kläder i gaderoben idag eftersom dörrarna till gaderoberna kom idag.



Och förhoppningsvis i veckan får vi upp datorerna.
Då ska jag klägga in bilder på lägenheten :)



RSS 2.0