Kan det bli värre

Ja morssan och jag kommer INTE överens inte alls rök ihop totalt igår har inte pratat alls med henne idag...Soc segar å fattar ingenting ska man behöva ta livet av sig innan dom fattar nått.....


Och nu Zimba min älskade lilla "hårboll" För ett år sen åkte han på en rejäl urinstens grej kunde inte kissa bara skrek åkte till veterinären dom sövde honom och tog ut allt i blåsan. Stackars katt som inte alls litar på människor han har ju bott ute innan han kom till katthemmet där han stannade två dagar innan jag tog hem honom och det tog ett år innan han litade på mig och två innan han lade sig i knäet. Enligt vet kan en katt aldrig bli riktigt frisk ifrån urinsten utan bör äta dyrt spec foder och zimba äter inte vilket foder som helst uten är jäävligt kräsen på mat och äter helst bara "burk mat"
han inte längre än dit i texten innan vi var tvungna att åka men ska fortsätta endå....Så att behöva tvinga min älskling att äta foder han inte tyckte om och att gång på gång åka till vet för att söva honom fanns inte i mina tankar ALDRIG att min katt skulle behöva lida så....Så jag sa att nästa gång det hände så skulle han få somna in...Ikväll blev han dålig inom två timmar kunde han inte ligga still utan gick gång på gång till lådan för att kissa men det kom inget och han bara skrek av smärta och att se detta gjorde så ont i mig ... Han skrek så det skar i hjärtat på mig en veterinär elva på kvällen ?!? Hjälp inte bara stressigt uten jäävligt dyrt ...Ringde en vän som är jägare Zimba åkte i bilen med mig och mamma vi åkte upp i skogen ..Ett pang sen fans inte min älksling mera mitt hjärta blöder och kinderna svider av alla tårar men det sista mitt hjärta fick var att se skogen det som han älskar mest av allt...Allt gick på mindre än en minut och han slapp bli stressad och må dåligt....Fanns inget annat att göra tyvärr jag led av se honom ha så ont!

Nu sitter jag här utan min Zimba och hans halsband sitter runt min handled jag vet att det var bäst för dig men jag älskar dig så och det kommer bli så jävla tomt utan dig!


Älskar dig mest på jorden Zimba och jag kommer aldrig att glömma dig!
Vila i frid mitt lejon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0