Värdelöst

Ja inte är man skit pigg efter det där... Iaf dagen började med en låång stund ute med mina älskade vovvar! Satt i rastgården nästan två timmar och bara njöt av att se dom leka! Tror Devil har saknat sin flicka. Gick in när det började bli varmt åt dom tröck i mig en macka satt vad burken ett tag och skrev med folk. Amanda tyckte jag skulle med in till stan så det var precis det vi gjorde. På vägen in till stan var det en barnvagn med ett litet spädbarn som vickade HALLÅ rikspuckon! Vilken idiot som helst har vell så mkt vett i skallen att man förstår att när bussen svänger i en rondell ska man hålla i vagnen om man inte spänt fast den! Shit vilka idioter.Så bussen fick åka en extre sväng upp på sjukan och släppa av föräldrar och stackars lilla barnet men dom kanske lärt sig att hålla i vagnen? ... Ja eftersom det är kinky imårrn så skulle amanda köpa sig ett par öron och svans hehe alltså hon skulle vara en kanin ;) Varpå jag ser hör och häpna en sjuksköterska "dräkt" i svart lack som var så äckligt jävla snygg! Så någon frivillig som lånar ut 500 spänn till mig jag vill ha!!!!!!! Är ju trots allt lik en sjuksköterska eller hur Sebbe ;) Så en kinky sådan skulle va perfekt....Träffade Jussi på stan som tyckte att jag skulle börja dejta han.Han hade tydligen känslor för mig än efter 3år! Ja helt sjukt. Men vette fan om jag skulle börja dejta :S Conny ville ju dejta mig han åxå sa han igår.Fan vad alla ska klänga hehe ;) Amanda och jag kom på i sista sekund bussen skulle gå att vi skulle med den till Valbo och kolla på skor blev ett par skor för henne sen skulle hon och Ida till stallet.Medans jag traskade ner till OK macken i hopp om att få träffa min underbara vän Danne men nä självklart skulle han va på lagret när jag kommer ville inte störa heller så gick ner till Ikea satt ner arlest utanför och inväntade min mor  gick in och tröck i migg ett par korvar sen åkte vi till Håkan för jag ville leka lite med hans son Kim hehe vi hade jaga på gräsmattan så sööt unge! ^*bajsssunge^* ... Ne sen var det hemfärd käkade lite glass och begav mig ut på en låång prommis med hundarna dampade ur på Devil som inte fatta att man inte ska bita på en igelkott! Tre gånger var han tvungen att prova innan han insåg att det gör ont. Kom hem och skulle duscha men mamma skulle ju självklart ha lagt något i blöt?!?! i badkaret fuck! Men hon får fan fixa till det dära.
Fick sms av han åxå det stod : Jag saknar dig.....Fan åxå var han tvungen att berätta det?!? Inte mitt fel att han har skrivit sån där jävla dynga till andra brudar! Men aa han tyckte iaf att vi skulle prata igenom allt? :S Lär vell kanske göra det då jag vill ha en förklaring på hur jävla dumm man kan vara och göra nått sånt där!

Längtar tills imårrn!!!  :D


Men jag SAKNAR det gör jag faktiskt helt sjukt jag brukar inte sakna någon men nu gör jag det.Förlåt mig men ärligt jag är sårad!


Ska inte skriva så mkt mer nu inte så jävla pigg efter det där messet!

Hörs
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0