oj oj

Nu har man glömt bort sig att skriva åxå :) I onsdags blev det nordman på stan :D Förfesta hos jon med Sandra Elin och Jennifer sen ner på stan fan vad bra det var! Håkan är så jävla bra!! Älskar hans röst...Helt förälskad i karln...Sen blev det Lucky bar med brudarna och ett par gammla vänner till mig :D Blev bjuden satte mig på sissta bussen mot Andersberg skulle till han och sova men han var inte där Sebbe öppnade och jag ramla in stup jävla full fy fan säger ja jag va så jävla full så ja ville bara dö! Däckade efter ett tag i sängen vaknade vid 4 :S å kunde INTE somna så jag fick ligga där full i min ensamhet vid halv sex ramlade han och Hillblom in vi myste lite sen började baksmällan komma ush ush blev bråk om ett sms jag fick ...


Jag drog när han sommnat ner på stan fick sitta å vänta på morssan 1timme bakis som ett as mitt i solen på en bänk med en tant som inte kunde sluta prata bara allt ljus och ljud gjorde att jag ville kräkas tarmarna ur mig! Till slut kom hon jag satt i bilen medan hon gjorde sina ärenden han ringde och skrek i luren typ 20min ..En del av mig hoppades att detta var slutet men sammtidigt ville jag ha han...Åkte hem till älskade sängen vaknade av en bil utanför som speöade fasligt med musik :S Tittade ut och såg hans fötter kliva ur bilen hörde efter ett tag att han åkte sen kom han tillbaka jag låg och tittade på telefonen fick ett mess som jag väntat han tyckte ja skulle komma ut å prata vilket jag gjorde och vi blev sams igen.Bråket var om mitt sms å att jag tittat i hans telefon och hittat sådana roliga sms till andra brudar måttligt road! Har inte träffat han för hela torsdagen gick till att vara fruktnsvärt bakis!! Fick förresten sällskap av min nya granne på promenad igår med Devil :D Trevlig han ..Men har ju vart ut å supit med han ett par gånger så vi är ju bekanta...Idag blev det promenad i skogen med vovvar och pappsen härligt! Fick ett mess av han att han skulle vila och ringa sen jag VET att han inte sover nu ..Klockan fyra sa han det nu är klockan tolv på natten.Han skiter i mig .Det vet jag ! Men vill inte inse..Att allt är skit,.Har träffat en tjej och pratat igenom saker ..Och jag säger till dig det var det BÄSTA men åxå det VÄRSTA i mitt liv...Känns som vi bara hon och jag borde träffas någon dag och bara prata om saker och ting.Men tycker om dig och vi har haft så jävla KUL ..Nyår 2007/2008 BEST EVER kommer aldrig bli så jävla kul någon mer gång shit!!HAHA..
 


Ska sovas nu han får ringa jag tänker inte han sa att han skulle! Blir TractorPulling imorgon med pappa längtar som fan sjukt kul!!

Hörs

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0