Knas :S

Aa åkte till Håkan tog kort på valparna och kladda ihop en annons som skall sättas ut på blocket imorgon. Mamma och jag är lite oense om det ska stå 4hanar och en tik i annonsen eller 5hanar och en tik men de löser vi...Satt där drack en kopp kaffe snacka lite bajs å hade trevligt


. Åkte hem för att C och jag skulle rasta vovvar men ja det gick ju inte som planerat ?!?! Vi gick till pizzerian och tillbaka  C hade inte ätit och druckit öl så jag tyckte han skulle äta. Blev en pizza till han och en kebab till min mage. Satte oss för att äta C åt vell halva sin pizza sen skulle han lägga den andra halvan på värmning i ungnen ??? Han stod i köket och prata en massa konstiga saker som jag inte förstod så mkt av :S Ja han var full å rätt rejält ...Men ja efter att han stått och kläckt ur sig mer å ännu mer otrevliga saker om det mesta kom han tillbaka och landa på rygg i soffan ..Efter ett par minuter luktade det lite bränt och sen ännumer bränt går ut i köket och ser att C pizza blivit svart undrans vad han satte på för värmning skicka upp han ur soffan så han fick ordna till det där sen somnade han . Jag var/är inte så jävla glad så ja traska hem när han började snarka. Nån jävla måtta får det vara på vad man kläcker ur sig. Det finns gränser!  Så ne C du gjorde bort dig ...Kom hem loggade för engångskull in på msn å vem skriver ! Ja hade jag aldrig trott ..Men ja människan bad om ursäkt iaf men endå ne du betedde dig som ett as du åxå som en omogen jävla unge trots din ålder... Och träffa dig igen och ummgås ? Hallå!! Tänk efter ? Skulle aldrig inträffa!

Fuck love får man säga så ? ;) i hate itLär bjuda på denna som är sjukt kul


Jag är en normal tjej på 18 år som söker efter någon att göra lite udda saker med, tex onanera och titta på snöslungor samtidigt som man stoppar stjärten full med frysta kycklinglår, de e mysigt.
Jag brukaräven ligga med trafikdödade djur och ta kort på förbipasserande, dom brukar se så förvånade ut, de e skojsigt.
Fredag kvällar gör jag oftast två varma mackor, en äter jag och en kallar jag för

slyna och sen ligger jag med den.
Gillar myskvällar, är ofta ute och går med min lama tax som heter siv-göran.
 Gillar även att springa naken med en dildo i munnen och tallkottar i armhålorna samtidigt som jag tittar på dåliga westernfilmer från 70-talet.
Har hört att du har liknande intressen.
 Kan vi kanske träffas och prata lite?
hörs
<3


Kommentarer
Postat av: Thess

Tråkigt för er också att hundarna inte funkar!

Vi är ganska säkra på att vi aldrig kommer att kunna ha dem lösa ihop, men vi hoppas på att kunna gå normala promenader, och ev få min killes hund att bete sig såpass att jag kan ha min lös iallafall. Annars satsar vi på burar, beställde hem två stora idag, sen blir det ju burar, kompostgaller, stängda dörrar, munkorgar osv. Det är så vi får leva om vi vill leva ihop... Nu vet jag inte hur extrema era hanar är, men det är min killes tik som är det största problemet.

Men vi hoppas som sagt på att kunna ha dem under samma tak iallafall snart :)

2008-08-23 @ 12:36:42
URL: http://pitbullqueen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0